انتقال سایت از جوملا به وردپرس :  طراحی سایت وب نوش متشکل از تیم حرفه ای طراحی سایت با وردپرس و طراحی سایت با جوملا می باشد لذا برای انتقال اطلاعات وب سایت از جوملا به وردپرس هیچ مشکلی ندارد و به راحتی این کار را برای شما انجام می دهد. برای انتقال سایت جوملا به وردپرس می توانید با ما تماس بگیرید:

 

۰۲۱-۶۶۵۱۵۰۸۸

 

چگونه سایت خود را از جوملا به وردپرس انتثال دهیم ؟

جوملا با اینکه یک پلت فرم بسیار قدرتمند می باشد اما بیشتر مردم وردپرس را بهتر از آن می دانند. اما این دید از نظر کاربران می باشد، شاید به دلیل کاربری راحت وردپرس باشد. جوملا بعد از وردپرس محبوبترین سیستم مدیریت محتوا است و نمی توان قدرت بالای آن را نادیده گرفت .اما از نظر خیلی از افراد هم چنین نیست لذا در این مقاله قصد دارم نحوه انتقال سایت جوملا به وردپرس را برای شما توضیح دهم .

اولین کار برای انتقال سایت از جوملا به وردپرس ان است که ابتدا یک هاست یا همان میزبانی وب را برای خود انتخاب کنید . وردپرس را در آن نصب کنید سپس افزونه FG Joomla to WordPress را از مدیریت وردپرس نصب کنید . افزونه را فعال کنید .

در مرحله بعدی به مسیر ابزارهای > درون ریزی بروید در این محل شما لیسیتی از ابزارها را خواهید دید. از این لیست joomla FG را نصب کنید در این مرحله شما در صفحه وارد کننده جوملا به وردپرس هستید .تصویر زیر را می توانید ببینید :

 

انتقال سایت از جوملا به وردپرس

 

در این مرحله از کار باید آدرس سایت خود را که با جوملا طراحی شده است را به همراه پایگاه داده اش وارد نمایید .

برای اینکه مطمئن شوید اطلاعات وارد شده درست است یا نه می توانید با زدن دکمه test the database connection امتحان کنید .با وارد شدن به مدیریت سایت جوملای خود می توانید تنظیمات پایگاه داده را از بخش سرور در زیر زبانه تنظیمات کلی دریافت کنید. البته به راحتی تمام این اطلاات را از روت سایت در فایل configuration.php نیز می توانید دریافت کنید. در تصویر زیر می توانید موقعیت دقیق اطلاعات دیتابیس رو مشاهده کنید.

 

انتقال سایت از جوملا به وردپرس

 

بعد از وارد کردن اطلاعات دیتابیس وارد بخش Behavior در وردپرس خواهید شد در این بخش تعدادی گزینه وجود دارد که هر یک را شرح می دهیم :

۱-    Import Introtext : این گزینه به این معنی است که متن های پیش فرض را از جوملا وارد می کنید .
۲-    Archived Posts : این گزینه نیز به معنای انتقال محتویات آرشیو شده در سایت جوملا می باشد. که شامل موارد زیر است :

Import as published posts : به معنی انتشار پست ها از سایت جوملا و انتشار بلاقاصله آنها
Import as drafts : این گزینه نیز به معنی انتقال پست های سایت جوملا و ذخیره آنها در پیش نویس
Not imported : این نیز از معنا مشخص می باشد که انتقال پست ها را انجام ندهد .
Medias : گزینه انتقال رسانه ها از سایت جوملا به وردپرس است با کلیل بر روی این گزینه تمام عکس ها و ویدئو های سایت جوملا به وردپرس انتقال داده می شود.

نکته: برای انتقال همه محتویات رسانه گزینه “Force media import. Keep unchecked except if you had previously some media download issues” را حتما علامت دار کنید.

۴-    Meta keywords : انتقال کلمات کلیدی را تایید می کند.
۵-    Creat pages : با علامت زدن این گزینه محتویات وب سایت جوملا به جای اینکه به صورت پست بر روسایت منتشر شوند به صورت برگه منتشر می شود.
با کلیک بر روی دکمه “Start / Resume the import” عملیات انتقال سایت از جوملا به وردپرس آغاز می شود .

 

 

انتقال سایت از جوملا به وردپرس
توجه داشته باشید با اجرای این افزونه وردپرس اسکریپتی ایجاد می شود که شروع به انتقال سایت از جوملا به وردپرس می کند . مدت زمان انتقال سایت از جوملا به وردپرس توسط این افزونه بستگی به تعداد محتویات و تصاویر  وب سایت جوملایی دارد.

بعد از اتمام پروسه انتقال سایت از جوملا به وردپرس تصویر زیر را می توانید مشاهده کنید :

 

انتقال سایت از جوملا به وردپرس

 

توجه داشته باشید که با استفاده از افزونه یا به صورت دستی اگر بخواهید عمل انتقال سایت از جوملا به وردپرس را انجام دهید مطمئن باشید که لینک های داخلی شما همگی نابود خواهد شد وباید همه آنها را تعمیر کنید . اما گزینه ای در این افزونه وجود دارد که با استفاده از آن می توانید به راحتی تمام این لینک ها را درست کنید.
در صفحه اتمام انتقال سایت از جوملا به وردپرس در صفحه انتقال دهنده سایت از جوملا به وردپرس FG بروید و بر روی گزینه Modify internal links  کلیک کنید .
این گزینه  :

 

انتقال سایت از جوملا به وردپرس

 

توجه داشته باشید در برخی از موارد اشکالاتی در انتقال سایت از جوملا به وردپرس مشاهده می شود که نباید نگران آن باشید می توانید به راحتی با استفاده از جستجو در اینترنت اشکالات خود را رفع کنید در زیر به این مورد اشاره می کنم :

برخی از خطاهای انتقال سایت از جوملا به وردپرس را در زیر اشاره شده است .

۱-    شایع ترین ارور در انتقال سایت از جوملا به وردپرس خطای زیر است :
Fatal error: Allowed memory size of ****** bytes exhausted

۲-    خطای database connection برای رفع این خطا باید تمام تنظیمات پایگاه داده خود را بررسی کنید و اطمینان یابید که اطلاعات ورودی درست است.

۳-    توجه داشته باشید در برخی از مورد انتقال سایت از جوملا به وردپرس انجام نمی شود این احتمال دارد از طرف میزبان وب شما باشد (هاستینگ) که تابع allow_url_fopen را در فایل  php.ini فعال نکرده باشد .

امید وارم این مقاله در انتقال سایت جوملا به وردپرس برای شما مفید باشد . تیم طراحی سایت وب نوش سعی دارد تا با استفاده از مقالات آموزشی خوب تمام کاربران وب سایت خود را راضی نگه دارد برا انتقادات خود می توانید با وارد شدن در بخش تماس با ما پیام خودتان را به مدیریت وب سایت انتقال دهید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با انتقال سایت از جوملا به وردپرس می توانید با مشاوره طراحی سایت وب نوش تماس بگیرید .

وب نوش حامی بزرگ ایده های شماست و برای رسیدن به آن تمام تلاش خود را در کنار شما انجام می دهد. با وب نوش بهترین ها را تجربه کنید.