طراحی سایت بازرگانی ، طراحی وب سایت بازرگانی : این روزها انجام کار بازرگانی به سبک و سیاق گذشته نیست. روز های تجارت و بازاریابی و فروش و در کل انجام کار بازرگانی با گذشته تفاوت کرده است. گسترش اینترنت در بین مردم و استفاده از آن برای انجام کارهای روزمره باعث شده است که شرکت ها نیز بر حسب خدمات و یا محصولی که ارائه می دهند به سمت اینترنت سوق داده شوند و خدمات و محصولات خودشان در آنجا عرضه کنند.

راه ورود اصلی به اینترنت برای شرکت ها از طراحی سایت می گذرد. امروزه شرکت ها نیاز مبرمی به داشتن یک سایت و یا همان شعبه اینترنتی خود دارند. یک سایت دقیقا همانند ویترین مجازی شماست که امکان آشنایی با شما و خدماتتان را به کاربران می دهد.

طراحی سایت وب نوش

 

 

ما قبلا گفته ایم که که هر شرکت و یا کسب و کاری بر اساس نیازمندی های خود یک سایت را نیاز دارد تا بتواند بواسطه آن در اینترنت حضور مفیدتر و تاثیرگذارتری را داشته باشد. شرکت های بازرگانی نیز از این قاعده مستثنی نیستند و بایستی برای خود یک طراحی سایت بازرگانی را انجام دهند.

برخی از شرکت های بازرگانی بر اساس مطالعه خود بر روی پتانسیل بالقوه اینترنت در زمینه کسب و کار به طراحی سایت بازرگانی احساس نیاز می کنند ولی برخی از مدیران شرکت ها هنوز اطلاع دقیقی از نیاز خود به طراحی سایت بازرگانی خود را ندارند. ما در ادامه دلیل نیاز شما به انجام طراحی سایت بازرگانی را برایتان بازگو میکنیم.

طراحی سایت بازرگانی چرا مورد نیاز شرکت های بازرگانی است؟

شرکت های بازرگانی بر اساس هدف خود عموما در دو حوزه بازرگانی داخلی و بازرگانی خارجی فعال هستند. البته هیچ فرقی نمیکند چرا که ما می گوییم طراحی سایت بایستی با هدف ارتباط بیشتر برای این شرکت ها طراحی شود. شما با توجه به امکانات بازاریابی و تبلیغات انلاین نیاز به سایت بازرگانی دارید که زیر ساخت مناسب برای تعامل و ارتباط مشتریان با شما را داشته باشد.

شما با طراحی سایت بازرگانی می توانید یک شعبه همیشه فعال آنلاین از دفتر خودتان را راه اندازی کنید که وظیفه اش امکان ایجاد ارتباط ۲۴ ساعته بین شما و مشتریانتان می باشد. مشتریان می توانند با مراجعه ۲۴ به سایت شما خدمات شما را ببینند و برایتان درخواست ارسال کنند.

 

طراحی سایت بازرگانی

 

بخش های مختلف برای طراحی سایت بازرگانی

شما بایستی برای طراحی سایت بازرگانی خود بخش های زیر را در نظر بگیرید. البته اینها امکانات نرم افزاری استانداری است که ما پیشنهاد میکنیم شما در طراحی سایت بازرگانی خود لحاظ کنید. هر امکانات بیشتر از این موارد خدمات رسانی و اطلاع رسانی به مشتریانتان را تسهیل می کند.

۱٫ صفحه نخست کاربرپسند برای راحتی مشتریان

۲٫ بخش تماس با ما

۳٫ درباره ما

۴٫ خدمات ما (شما در این بخش بایستی دقیقا تمام خدماتی که می توانید به مشتری بدهید را بیاورید.)

۵٫ گالری تصاویر (سعی عکس های مرتبط با کسب و کار خودتان را در این قسمت قرار دهید.)

۶٫ فرم های تماس (فرم های تماس دروازه ارتباط اینترنتی با شما هستند. فرم هایی که نیاز دارید را طراحی کرده و در سایت قرار دهید. این فرم ها می تواند از فرم سفارش خدمات، فرم تماس با شما، فرم پیگیری و …)

۷٫ بخش ارتباط با مدیران

۸٫ بخش اخبار مرتبط و یا اخبار حوزه

این موارد ذکر شده سایت شما را در حد یک سایت اطلاع رسانی متداول طراحی خواهد کرد ولی شما می توانید بخش های زیر را هم در طراحی سایت بازرگانی خود لحاظ کنید.

۹٫ امکان گفتگوی آنلاین

۱۰٫ امکان پرسش و پاسخ

طراحی سایت بازرگانی ریسپانسیو

ریسپانسیو بودن سایت بازرگانی شما باعث دسترسی راحت تر به سایت شما خواهد شد. اکثر کسانی که دنبال خدمات در اینترنت می باشند از گوشی های هوشمند برای اینکار استفاده می کنند. لذا توصیه می کنیم که طراحی سایت بازرگانی خود را بصورت طراحی سایت ریسپانسیو انجام دهید.

اهمیت سئو در طراحی سایت بازرگانی چیست؟

سئو سایت به بیشتر دیده شدن شما کمک خواهد کرد. از سئو سایت خودتان غافل نشوید. سئو سایت شما شاید در ایتدای کار هزینه ای را برای شما داشته باشد ولی پس از رسیدن به نتایج دلخواه شما همه هزینه های را که برای سئو سایت بازرگانی خودتان انجام داده اید را برداشت خواهید کرد.

هم اکنون می توانید برای طراحی سایت بازرگانی خود اقدام کنید و با ما تماس بگیرید.